Ha Te is odavagy a minőségi kézműves hamburgerekért, akkor valószínűleg találkoztál már Jancsa Janival a youtube-on. Hozzá köthető továbbá a Bamba Marha burgerező is, amelyről más biztosan hallottál. Így teljes egészében kijelenthetjük, hogy Jancsa Jani a hazai gasztrokörökben ismert.
Csapatával együtt egy teljesen új irányzatot mutató bisztrót hoztak létre, Hoppá! néven. A hely Budapest epicentrumában helyezkedik el az Oktogontól pár perces sétára az Andrássy út 34. szám alatt.
Célkitűzésük, hogy a klasszikus vendéglátásból többet szeretnének kihozni, de a fine dining-ig nem mentek el, pedig szerintem elég erősen súrolják ezt a vonalat, személyes tapasztalataim alapján. A kitűnő fogásaikhoz szem előtt tartják a helyi kistermelőket, ezzel támogatva őket. Tányérjukon főként a magyaros ízeken van a hangsúly, de azért ennél többet adnak.
Érdemes az itallapra is szemet vetnünk, ugyanis válogatott borkínálattal készültek, kézműves sörökkel és kávéval.
Mindenképpen érdemes kipróbálni a Hoppá!-t, hétköznaponként olcsóbb fogásokkal is készülnek, így pénztárcabarátnak mondható a hely.
Helyszín: 1061 Andrássy út 34.
Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/hoppabistro/